donderdag, 1. september 2005 - 16:52

Heitinga spreekt ontevreden uit

Johnny Heitinga voelt er niks voor om het hele seizoen bij Ajax op de bank plaats te nemen. De verdediger liet tegenover de camera's van de Amsterdamse tv-zender AT5 weten zich maar moeilijk te kunnen schikken in zijn rol als reservespeler.
<BR>
<BR>Ajax-trainer Danny Blind deelde Heitinga aan het begin van het seizoen mee dat hij zich moest richten op een positie centraal in de verdediging. Voorlopig genieten Zdenek Grygera en Julien Escudé daar echter Blind&#039;s voorkeur.

"Natuurlijk baal ik daarvan, want ik ben nog nooit zo fit geweest als nu. Ik voel me lekker en heb optimaal gebruik gemaakt van m'n vakantie. Ik zie nu dat dat z'n vruchten afwerpt en wil graag gaan spelen."

"Toen ik dit seizoen bij Ajax kwam kreeg ik te horen dat de jongens die er nu staan het heel behoorlijk gedaan hebben afgelopen seizoen. Hij zou niet gaan wisselen, dus dan moet je wachten op je kans en dat doe ik. Hoe lang ik nog wil wachten? Dat weet ik niet, maar ik ben niet van plan om een heel seizoen op de bank te gaan zitten."
Categorie:
Tag(s):