woensdag, 7. september 2005 - 13:20

Uitverkoop bij PSV verleden tijd

In de contracten van de huidige selectie van PSV zijn geen clausules opgenomen, die het mogelijk maken dat spelers voor een laag transferbedrag het Philips-stadion uitwandelen. Zo liet PSV-voorzitter Rob Westerhof gisteren in het praatprogramma van Barend en Van Dorp op Talpa weten.

Nadat Wilfred Bouma en Young-Pyo Lee PSV vlak voor het sluiten van de markt voor een gelimiteerde transfersom verlieten, nam de kritiek op het beleid van de Eindhovense club toe. Westerhof liet daarom weten dat alle contracten van de spelers opnieuw zijn bekeken en dat de clausules die nu nog zijn opgenomen het PSV toestaan gewoon volwaardige afkoopsommen te vragen.

De opvolger van Harry van Raaij liet verder weten dat Chelsea, los van Alex, van geen enkele andere speler de (economische) transferrechten bezit. De Engelse kampioen zou de Braziliaanse verdediger aan het einde van het seizoen over kunnen nemen, ware het niet dat Alex nog geen vijf interlands voor Brazilië heeft gespeeld en daarom nog niet in aanmerking komt voor een werkvergunning voor een club uit de Premier League. Volgens Westerhof discussiëren de clubs nog wel over de vraag of Alex gratis naar 'Chelski' zou kunnen vertrekken.
Categorie:
Tag(s):