vrijdag, 5. mei 2006 - 9:12

Aanslag met ei

Weurt

Een 24-jarige Weurtse heeft aangifte gedaan van mis-handeling. Woensdag, rond 22.30 uur, zouden twee onbekenden op een scooter tegen de vrouw aangereden zijn om haar vervolgens met een ei te slaan. Dit gebeurde op de Laan 1945 in Weurt, ter hoogte van een snackbar.

De 24-jarige liep, in gezelschap van een andere vrouw, op de Wethouder Broekmanstraat toen zij meerdere malen gepasseerd werden door een scooter met daarop twee personen. Even later, op de Laan 1945, zagen de twee vrouwen de scooter opnieuw rijden.

Deze reed vervolgens van achteren tegen de 24-jarige aan en een van de mannen sloeg vervolgens met het ei. De scooter reed richting supermarkt, waar deze nog stopte, om vervolgens weg te rijden. De mannen droegen beiden een donkere integraalhelm en donkere kleding (jack en broek). Het jack van de bijrijder was vermoedelijk donker grijs met blauw.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen van de mishandeling, of mensen die menen de twee mannen met de scooter op basis van de genoemde informatie te herkennen, om contact op te nemen met het team Beuningen.
Provincie:
Tag(s):