vrijdag, 3. november 2006 - 8:50

Alexander Pechtold on tour door Gelderland

Arnhem

Op zaterdag 4 november brengt Alexander Pechtold, de lijsttrekker van D66 een bezoek aan de provincie Gelderland. Van flyeren in Arnhem, de stemtent in Nijmegen, tot een actie in het kader van de vrijwilligersdag MADD, Alexander Pechtold is erbij!

Altijd al in gesprek willen gaan met Alexander Pechtold? Kom dan naar het centraal station van Arnhem! Daar staan ze van kwart voor 10 tot half elf!

Na de flyeractie zal Alexander Pechtold worden geïnterviewd door RTV Arnhem tijdens het programma Lijn 1, waarna de lijsttrekker van D66 vertrekt richting Nijmegen waar de Stemtent! staat. Hier gaat Pechtold aan de hand van stellingen in debat met de voorbijgangers.

De dag eindigt in het Afrika Museum in Berg en Dal. In het kader van MADD (Make a Difference Day, de landelijke dag voor vrijwilligers) zal Alexander Pechtold de vrijwilligers van het reisbureau Tendens bedanken voor hun inzet.

Tendens is een stichting die vakanties verzorgt voor mensen met een verstandelijke beperking en bijna geheel op vrijwilligers draait. D66-ers gaan de vrijwilligers van dit reisbureau deze middag meehelpen een onvergetelijke reünie te verzorgen voor iedereen die dit jaar met een vakantie is mee geweest.
Provincie:
Tag(s):