zondag, 3. september 2006 - 22:41

Boulahrouz, Van Bronckhorst en Sneijder terug bij Oranje

Khalid Boulahrouz, Giovanni van Bronckhorst en Wesley Sneijder maken komende woensdag weer deel uit van de selectie van het Nederlands elftal voor het EK-kwalificatieduel tegen Wit-Rusland. Het drietal vervangt Tim de Cler, tegen Luxemburg basisspeler, Kew Jaliens, wissel, en Martijn Meerdink, die als negentiende man op de tribune plaatsnam.

Boulahrouz en Van Bronckhorst ontbraken tegen Luxemburg vanwege een schorsing. Sneijder was wegens privé-redenen niet van de partij. Het herstel van de kuitblessure van Arjen Robben duurt langer, waardoor de aanvaller van Chelsea er woensdag ook nog niet bij is.

De complete selectie voor het duel tegen Wit-Rusland is alsvolgt:

Doel: Henk Timmer (Feyenoord) en Edwin van der Sar (Manchester United).

Verdediging: Urby Emanuelson en John Heitinga (beiden Ajax), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), André Ooijer (Blackburn Rovers), Khalid Boulahrouz (Chelsea) en Joris Mathijsen (HSV Hamburg).

Middenveld: Wesley Sneijder (Ajax), Stijn Schaars en Demy de Zeeuw (beiden AZ), Nigel de Jong (HSV Hamburg), Theo Janssen (Vitesse) en Denny Landzaat (Wigan Athletic).

Aanval: Klaas Jan Huntelaar en Ryan Babel (beiden Ajax), Robin van Persie (Arsenal), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic) en Dirk Kuyt (Liverpool).
Categorie:
Tag(s):