donderdag, 8. juni 2006 - 9:34

Eerste Coolkidsbeurs

Nieuw-Buinen

Op de eerste Coolkidsbeurs, die op zaterdag 17 juni wordt gehouden in gebouw De Bunermonder in Nieuw-Buinen, is een breed scala aan producten voor kinderen te vinden. Van kleding tot kralen en van speelgoed tot kinderboeken, de negen standhouders hebben voor elk wat wils te bieden.

De beurs wordt georganiseerd door de eigenaars van twee internetwinkels voor kinderkleding, Ingrid Uil van SuperKK uit Onstwedde en Jeannet de Groot van All Sizes For Kids uit Stadskanaal. Ingrid vertelt: ,,Jeannet en ik zouden eigenlijk misschien wel concurrenten moeten zijn. Maar we kunnen het goed met elkaar vinden.’’

,,We hebben al eens samen een thuisparty gegeven en dat was heel leuk’’, gaat Ingrid verder. Na een party voor een publiek van genodigden, wilden Ingrid en Jeannet nu iets organiseren voor een breed publiek. Zij vonden nog zeven ondernemers in producten voor kinderen bereid om gezamenlijk een beurs te houden. Ingrid: ,,Er zijn geen grote ketens aanwezig op de beurs, alle deelnemers zijn kleine zelfstandigen.’’

De deelnemende zaken zijn op één na alle zaken die hun assortiment via webwinkels (winkels op het internet) aan de man brengen. De deelnemers zijn: www.superkk.nl uit Onstwedde en www.allsizesforkids.nl uit Stadskanaal met kinderkleding, www.deleeswurm.nl uit Groningen met kinderboeken, www.beaufashion.nl uit Nieuwe-Pekela met zelfgemaakte meidenkleding, sokken en maillots, www.agnethaslookendesign.nl uit Valthermond met haar haaraccessoires en schmink, www.kralen-design.nl uit Meedhuizen met kralen en sierraadpakketten, www.tessatoys.nl uit Meppel met houten speelgoed, borduurstudio www.jeremi.nl uit Stadskanaal en René van der Werf Speelgoed uit Onstwedde.

Op de beurs is er voor de kinderen een grabbelton. Ook kunnen de kinderen er geschminkt worden. Verder is er voor de kleding pasgelegenheid aanwezig. De beurs wordt gehouden op zaterdag 17 juni van 10.00 tot 14.00 uur in gebouw De Bunermonder aan het Noorderdiep 526c in Nieuw-Buinen. De toegang is gratis.
Provincie:
Tag(s):