maandag, 13. maart 2006 - 15:53

Open dag Deventer Ziekenhuis

Deventer

Zaterdag 18 maart 2006 kan iedereen eens een kijkje achter de schermen nemen in het Deventer Ziekenhuis. Van 10 uur tot 15.30 zijn belangstellenden van harte welkom op de Geertruidenlocatie aan de Fesevurstraat in Deventer.

Hoe ziet de maaltijdvoorziening er in het nieuwe ziekenhuis uit? Wat doen ze bij de afdeling neonatologie? Op deze en nog veel meer andere vragen kunnen de bezoekers aan de Open Dag een antwoord krijgen.

Tijdens de open dag worden er o.a. rondleidingen gegeven door de Maag-, Darm-, Leverafdeling, de Huisartsenpost, de Dialyse afdeling, de Keuken, het Mortuarium en bij de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Ook kunnen bezoekers een kijkje nemen bij Oogheelkunde, de afdeling Endoscopie of in de Kleine operatiekamer.

De centrale hal van het ziekenhuis is ingericht met diverse stands. Hier is informatie verkrijgbaar over de operatie kamer, intensive care, kraamafdeling, laboratorium, orgaan en weefsel donatie en het werken en leren in het ziekenhuis. Fysiotherapie heeft daar met een heel parcours om uw fitheid te testen. Naast uw algehele conditie kan ook uw cholesterol hier worden getest.

Natuurlijk heeft het ziekenhuis ook aan de kleinste bezoekers gedacht. Kinderen kunnen een kijkje nemen in de ambulance of tegen een kleine vergoeding van 1 euro hun arm laten gipsen in de gipskamer. Ook is er de gelegenheid om kennis te maken met de Cliniclowns.
Provincie:
Tag(s):