zondag, 16. juli 2006 - 18:37

Vier aanhoudingen na burenruzie

Tubbergen

De politie kreeg op vrijdagavond 14 juli om 19.30 uur een melding dat iemand bij een woning aan de de Hunzeweg in Tubbergen was gestoken met een greep. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een burenruzie. De families hadden vanuit het verleden al veel problemen met elkaar. Deze ruzie begon toen een 37 jarige man achter zijn woning een stukje betongaas aan het wegknippen was om beter gras te kunnen maaien.

Dit werd waarschijnlijk door zijn 34 jarige buurman niet gewaardeerd. Plotseling viel de 34 jarige man met een greep zijn 37 jarige buurman aan. Op een gegeven moment bemoeiden zich ook de vader van de 34 jarige man en de vrouw van de 37 jarige man met de ruzie. Over en weer vielen vervolgens klappen.

De 37 jarige man en zijn 34 jarige vrouw moesten voor behandeling overgebracht worden naar het ziekenhuis. Dit omdat ze verschillende wonden hadden opgelopen, door gebruik van onder andere betonschaar, hooivork en greep. Uiteindelijk heeft de politie alle vier de verdachten aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten
Provincie:
Tag(s):