vrijdag, 16. februari 2007 - 14:06

Apeldoornse VVD Kandidaat Provinciale Staten op de carnavalswagen

Apeldoorn

Vorig jaar heeft de VVD Apeldoorn in het kader van de verkiezingen meegedaan aan de carnavalsoptocht in Apeldoorn. De VVD heeft daar toen een wisselprijs in ontvangst mogen nemen.In hoeverre deze waardering heeft meegeholpen om de VVD Apeldoorn op 6 zetels te houden is niet bekend, maar het feit is wel, dat men is uitgedaagd om ook dit jaar weer mee te doen.

In overleg met de Apeldoornse kandidaat voor de Provinciale Staten, Anja Prins op nummer 10 van VVD lijst, is er een ontwerp gemaakt met als thema de provinciale verkiezingen. Het Arnhemse Provinciehuis wordt twee dimensionaal in beeld gebracht en wordt versierd met stempotlood en met 7 maart.

Kandidaat Anja Prins zal vanuit een zetel hoopvol kijken naar het provinciehuis. Ze zal de zetel namelijk moeten veroveren op basis van voorkeurstemmen. De wagen zal van muziek zijn voorzien en er zijn vele VVD´ers in oranje overalls rond de wagen te bespeuren, ook lopen er twee sandwichmannen rond met posters om vooral te gaan stemmen.

De route is a.s. zaterdag en verloopt via Vlijtseweg, Deventerstraat, Stationstraat, Hofstraat, Nieuwstraat, Asselsestraat, Wilhelmina Druckerstraat, Vosselmanstraat, Roggestraat, Caterplein. De start is om 14.30 uur
Provincie:
Tag(s):