woensdag, 21. maart 2007 - 20:24

Benefietsingle André Kuik voor ‘Sponsortocht voor ServiceDogs’

Stadskanaal

De vierhonderd kilometer lange Sponsortocht voor Servicedogs die de aan een rolstoel gekluisterde Bea Sneep uit Stadskanaal binnenkort onderneemt, krijgt een bijzondere sponsor. Zanger André Kuik schreef speciaal voor dit project de single ‘Voor altijd verbonden’. De opbrengst van deze single gaat in zijn geheel naar de sponsortocht.

De single wordt op 1 april officieel gepresenteerd in zalencentrum Partytown in Assen. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt door voormalig Drukwerk-zanger en tegenwoordig beroemd solo-artiest Harry Slinger.

De televisiepremière van ‘Voor altijd verbonden’ vindt plaats op 29 maart. Het nummer wordt dan ten gehore gebracht in het EO-programma ‘Nederland Helpt’, dat op Nederland 2 wordt uitgezonden.

De Sponsortocht voor Service Dogs is een tocht naar een idee van de 38-jarige Bea Sneep uit Stadskanaal. Bea raakte gehandicapt door een sportongeval en maakt sinds twaalf jaar gebruik van een rolstoel. Haar door stichting ServiceDogs opgeleide hulphond Fingal maakt het voor haar mogelijk een stuk zelfstandiger te leven.
Provincie:
Tag(s):