donderdag, 25. januari 2007 - 10:29

BLOF kondigt nieuwe tour aan

De Zeeuwse band BLOF reist de komende maanden door het land voor een aantal nieuwe shows. In de periode van april tot en met juni geeft de band een zestal concerten op diverse locaties in het land tijdens de voorjaarstour van 2007.

Paskal Jakobsen, zanger van BLOF laat weten: '2006 is voor ons een erg druk jaar geweest. We brachten een nieuw album uit, hebben met de UMOJA artiesten concerten gegeven in Rotterdam, met Concert at SEA een uitverkocht eigen festival gelanceerd en zijn aan het eind van het jaar de studio ingedoken om te werken aan nieuwe nummers. Nu wordt het weer tijd voor optredens, lekker door het land reizen en muziek maken!'

De voorjaarstour ziet er als volgt uit:

06 april - Zoetermeer, Silverdome
13 april - Utrecht, Vechtse Banen
14 april - Groningen, Martini Plaza
21 april - Kerkrade, Roda Hal
19 mei - Apeldoorn, America Hal
01 juni - Alkmaar, De Meent

Van het laatste album van BLOF getiteld UMOJA zijn inmiddels in Nederland al meer dan 180.000 stuks verkocht. Het album bracht singles als 'Aanzoek Zonder Ringen' en 'Mens'. Onlangs verscheen het nummer 'Een Manier Om Thuis Te Komen' in een speciale versie met de KODO drummers uit Japan.
Op dit moment maakt BLOF een theatertournee door Nederland. Deze tour zal tot begin maart lopen en is volledig uitverkocht.
Categorie:
Tag(s):