donderdag, 1. februari 2007 - 16:48

Bouwvergunningen via mailservice

Eindhoven

De gemeente Eindhoven heeft haar service aan burgers en bedrijven uitgebreid met de introductie van een gratis elektronisch abonnementensysteem voor bouwvergunningen. Burgers en bedrijven kunnen zich via de Eindhoven-website aanmelden om voortaan via e-mail op de hoogte te worden gesteld wanneer in een (door hen zelf vooraf aangegeven) gebied vergunningaanvragen lopen voor ondermeer bouw en sloop.

Ook is een speciale applicatie ontwikkeld waarbij de vergunningaanvragen- en verleningen via een plattegrond op de website in één oogopslag te zien zijn, inclusief de bijbehorende status.

Met het aanbod van de abonnementenservice draait de gemeente Eindhoven de zaak om en gaat zij actief via e-mail geïnteresseerden informeren. Burgers en bedrijven kunnen zelf aangeven welk gebied hen interesseert.

Wethouder Fiers van Wonen & Ruimte is blij met de nieuwe vorm van dienstverlening waarvoor zij reeds in haar periode als raadslid het initiatief nam. De extra service past niet alleen uitstekend bij het technologie-imago van Eindhoven maar is ook een duidelijk voorbeeld dat het college werk maakt van haar ambitie de klantvriendelijkheid van de Eindhovense organisatie belangrijk te vergroten.
Provincie:
Tag(s):