maandag, 11. juni 2007 - 10:40

Eindhoven als ‘City of Light’ op Provada

Amsterdam / Eindhoven

De gemeente Eindhoven geeft een kijkje in de keuken aan (internationale) projectontwikkelaars en investeerders op de Provada, dé vastgoedbeurs van Nederland. Bijzondere ontwikkelingsgebieden worden op de stand in de Amsterdamse Rai gepresenteerd, zoals de Creatieve Stad: Strijp-S, Stationsgebied, Meerhoven, Park Forum en Waterrijk.

Projecten die de economische aantrekkingskracht van Eindhoven versterken en interessant zijn voor ontwikkelaars, beleggers en ondernemers. Eindhoven staat op de Provada als ‘City of Light’ van maandag 11 tot en met woensdag 13 juni 2007 in de RAI in Amsterdam.

De eerste huurders van de Admirant worden bekend gemaakt op 11 juni door burgemeester Sakkers op de stand van Heijmans. Daarnaast kondigt de gemeente Eindhoven in een interview met PropertyNL op 12 juni aan dat zij als een van de eerste gemeenten in Nederland het totale vastgoedaanbod online plaatst. Op 13 juni vindt de ondertekening plaats van de samenwerkings- en realisatieovereenkomst Meerrijk tussen Fortis Vastgoed en de gemeente Eindhoven in aanwezigheid van wethouder M. Fiers. Een project met 700 woningen, een winkelcentrum (ca. 9.000 m2), een zorgcentrum, onderwijs- en sportvoorzieningen en een grote parkeergarage (ca. 1.400 plaatsen).
Provincie:
Tag(s):