zaterdag, 24. maart 2007 - 22:59

Harry Muskee benoemd tot ambassadeur van Drenthe

Den Haag

Commissaris van de Koningin de heer Ter Beek heeft zaterdagavond blueszanger Harry Muskee benoemd tot Ambassadeur van Drenthe. Deze titel kent de provincie toe aan personen of organisaties die zich met positieve, creatieve en/of succesvolle activiteiten hebben gemanifesteerd.

Voor Harry Muskee geldt dat hij Drenthe op zeer uitzonderlijke wijze nationaal en internationaal op de kaart heeft gezet. Als ambassadeur zal hij gedurende vier jaar het provinciaal bestuur in representatieve en promotionele activiteiten ondersteunen. Het is voor het eerst dat de provincie Drenthe iemand in deze functie benoemt.

De benoeming vond plaats in het Gemeentemuseum in Den Haag, waar momenteel de tentoonstelling ‘Sixties!’ wordt gehouden, met twee exclusieve concerten van Cuby + Blizzards. De heer Ter Beek heeft zaterdagavond, voorafgaand aan het concert, Harry Muskee officieel benoemd tot Drents ambassadeur en hem een zilveren reversspeld in de vorm van de ‘D’ van Drenthe aangeboden, die hij bij zijn representatieve taken kan dragen.
Provincie:
Tag(s):