dinsdag, 15. mei 2007 - 20:56

Honderdste verjaardag Daihatsu

Vianen

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan introduceert Daihatsu een speciale versie van de Cuore: de Cuore 100th Anniversary edition. Deze jubileumuitvoering van Daihatsu’s compacte en zuinigste model bevat een compleet uitrustingspakket voor een aantrekkelijke prijs. De Cuore 100th Anniversary edition is beperkt leverbaar en per direct te bestellen.

De Cuore 100th Anniversary edition is onder meer voorzien van bumpers in de carrosseriekleur en een hoedenplank. Bovendien beschikt Daihatsu’s jubileummodel over stuurbekrachtiging, 13� wielen met wieldoppen en een ‘100th Anniversary’-badge. Deze speciale uitvoering van de Cuore is uitsluitend verkrijgbaar als 3-deursversie, in de metallic kleuren grijs en blauw. De prijs bedraagt € 7.999,-. De Cuore 100th Anniversary edition zal vanaf september leverbaar worden. Het is echter nu al mogelijk om de auto bij de dealer te bestellen.

Vanzelfsprekend is de Cuore 100th Anniversary edition voorzien van Daihatsu’s zuinige 1.0 liter benzinemotor. De zuinige driecilinder realiseert een gecombineerd benzineverbruik van 1 liter op 21,7 kilometer en een CO2-uitstoot van 109 gram per kilometer. Hiermee behoort ook het jubileummodel van de Cuore tot de zuinigste en minst milieubelastende benzineauto’s van Nederland.
Categorie:
Tag(s):