woensdag, 14. maart 2007 - 14:47

IJsselmeerziekenhuizen betrekt alle inwoners bij jubileum

Lelystad

Dit jaar bestaat de locatie Zuiderzeeziekenhuis van de IJsselmeerziekenhuizen 25 jaar. Alle inwoners van de regio’s Oostelijk Flevoland en Noordoostpolder betrokken bij het jubileum.De IJsselmeerziekenhuizen roept inwoners en medewerkers op om mee te doen aan de Kunstwedstrijd en de Theatrale rondleiding. Deze twee activiteiten vinden in september plaats, maar mensen kunnen nu al beginnen met de voorbereidingen.

De IJsselmeerziekenhuizen heeft gekozen voor verrassende en creatieve activiteiten waar mensen van alle leeftijden aan kunnen meedoen. Op 22 september is de grote dag en kunnen deelnemers hun kunsten en voorstellingen laten zien.

Het thema voor het 25-jarig jubilieum is De Brug. De brug is het fysieke verbindend element tussen de twee regio’s en beide ziekenhuislocaties, maar is ook symbolisch voor de rol van de IJsselmeerziekenhuizen in het regionale zorgaanbod. Om iedereen een bijzondere dag te kunnen bieden, heeft de IJsselmeerziekenhuizen gekozen voor een creatieve en kunstzinnige insteek.

Het ziekenhuis heeft De Kubus, Centrum voor Kunst & Cultuur gevraagd om samen met de IJsselmeerziekenhuizen de activiteiten te organiseren. Inwoners van de regio en medewerkers van de IJsselmeerziekenhuizen kunnen zich bij De Kubus of de IJsselmeerziekenhuizen opgeven voor de kunstwedstrijd of voor de theatrale rondleiding. Mensen van alle leeftijden mogen meedoen.
Provincie:
Tag(s):