woensdag, 21. maart 2007 - 14:49

Jonge condoomdieven aangehouden

Nijmegen

Twee tieners moeten deze week hebben gedacht ‘je kan er veiligheidshalve niet vroeg genoeg mee beginnen om condooms in te slaan voor wanneer je later groot bent’. Dinsdagavond kreeg de politie van Nijmegen een melding dat twee jongens in een winkel in het winkelcentrum Dukenburg waren betrapt op winkeldiefstal.

De jongens waren door een medewerker van de winkel aangehouden.Ter plaatse bleek het te gaan om twee Nijmeegse jongens van 11 en 14 jaar oud. De 11-jarige jongen bleek een groot pak condooms te hebben gestolen. De 14-jarige wist van het plan om de condooms te stelen en is als medeplichtige aangehouden.

De jongens zijn meegenomen naar het politiebureau.Daar bleek dat ook de 14-jarige een hoeveelheid condooms bij zich had. Toen hem gevraagd werd waar hij deze vandaan had, verklaarde hij dat hij deze had gekregen van een 9-jarige jongen die de condooms afgelopen zaterdag had gestolen bij dezelfde winkel. Uit informatie bij die winkel bleek dat er inderdaad die dag voor € 80,- aan condooms was gestolen.De jongens zijn, na te zijn verhoord, overgedragen aan hun ouders.
Provincie:
Tag(s):