zondag, 20. mei 2007 - 20:59

Jongen neergestoken

Den Haag

Een 17-jarige jongen uit Den Haag is vrijdagavond 18 mei het slachtoffer geworden van een steekpartij. De jongen zat omstreeks 20.00 uur met vrienden op het Goudenregenplein, toen er opeens twee jongens aan kwamen lopen die direct op het slachtoffer insloegen. Het slachtoffer vluchtte weg en in een horecazaak op het Goudenregenplein kwam hij erachter dat hij was gestoken.

Toen de politie op het plein aankwam, zakte het slachtoffer in elkaar. Hij werd met een steekwond vervoerd naar het ziekenhuis, waar hij is opgenomen. Hij verkeert niet in levensgevaar. Getuigen zagen twee jongens na de vechtpartij wegrennen via de Goudenregenstraat, Sleedoornstraat naar de Valkenboslaan.

Zij omschreven de verdachten als volgt:

Verdachte 1: jongeman tussen de 17 en 20 jaar, lengte 1.85-1.90 m en een breed postuur. Hij droeg een zwart vest met capuchon.

Verdachte 2: beduidend kleiner en tengerder dan dader 1. Zijn lengte wordt geschat op 1.75 m. Hij droeg een lichtgekleurd vest met capuchon. Beide verdachten hadden hun capuchon opgezet.

De politie van Bureau Segbroek is op zoek naar getuigen van deze vechtpartij. U kunt bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):