donderdag, 8. maart 2007 - 20:37

Kunst met een prijskaartje op de Tefaf

Maastricht

Donderdag was er een previewvan de Tefaf in het Mecc te Maastricht. Alleen genodigden konden alvast een blik werpen op de aangeboden kunst.Wat de een mooi vindt, is voor een ander maar een lelijk object. Er is echter maar een ding dat overeen komt, wie het graag wil hebben moet toch wel beschikken over een goed gevulde beurs.

Er is voor elk wat wils. Blikopnieuws wierp eens een blik op al dat schoons. Schilderijen van oude en nieuwe meesters, moderne kunst en antieke kunst. Opvallend is de stand met oude wapens waaronder harnassen. Deze stand trok veel aandacht, al was het maar om te kijken hoe vakkundig de mensen vroeger te werk gingen om iets moois te maken.

De Tefaf is niet alleen een beurs om te kopen en te investeren in kunst, maar ook de moeite waard eens echte kunst nader te bekijken. Een bezoekje aan de beurs is niet goedkoop. De entreprijs bedraagt 55 euro per persoon inclusief een catalogus met een waarde van 20 euro.
110 euro voor een season ticket, incl. one catalogue. Kinderen van 12 tot 18 betalen 20 euro. Kinderen onder de 12 mogen gratis naar binnen, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Je kunt ook een dueoticket kopen. De prijs daarvan is 90 euro inclusief 1 catalogus.

De internationale kunst en antiekbeurs Tefaf loopt van 9 maart tot en met 18 maart 2007 in het MECC te Maastricht.

Meer informatie is te vinden op www.tefaf.com
Provincie:
Tag(s):