zondag, 18. februari 2007 - 13:34

Master of Darts; Finale tussen Barneveld en Manley

Hengelo

Zondagavond zullen Raymond van Barnneveld en Peter Manley uitmaken wie de Master of Darts is in het Expo Center in Hengelo. Marvin King speelde Zaterdag tegen Manley een zeer mooi opgaande partij, maar Manley wist in de laatste set de partij naar zijn hand te zetten.

King gooide tien keer een 180-er en Manley 'slechts' vier keer. Met een stand van 6-5 in sets zorgde Manley ervoor dat hij vanavond om 20.00 in de finale staat.

De ander halve finale was er een die de boeken in gaat. Barneveld vs van Gerwen waar op zeer hoog niveau werd gegooid. Van Gerwen wist veertien keer de 180 te raken met een partij gemiddelde van 104,23. Van Barneveld raakte tien keer de 180 en had een gemiddelde van 101,77.

Ondanks dat van Gerwen een negen darter gooide haalde hij niet de finale. Maar hij kan wel terug kijken op een geweldig toernooi, plus dat de negen darter hem nog mooi even 10.000 euro opleverde. Van Barneveld liet weten "Nu kan ik nog van hem winnen maar dat zal niet lang meer duren. Van Gerwen een top talend waar we nog veel van gaan horen."

Vanavond staan Manley en Barney samen in de finale, Naar verwachting zal dit echt een titanengevecht worden. Live te volgen via SBS6 vanaf 20.00. Blik Op Nieuws zal direct na de finale de foto’s van de eindstrijd op de site publiceren.
Categorie:
Tag(s):