vrijdag, 30. maart 2007 - 13:29

OM: Doodsoorzaak man uit Buinen onbekend

Assen

De doodsoorzaak van de man die op 23 januari levenloos bij zijn woning in Buinen werd aangetroffen is onbekend. Dit maakt het Openbaar Ministerie van Assen vrijdag bekend.

Dit blijkt uit resultaten van het toxicologisch onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut dat het OM heeft ontvangen.

Op basis van de resultaten van het toxicologisch onderzoek kan de doodsoorzaak van de man uit Buinen niet verklaard worden. Dhr. Frikken werd op dinsdag 23 januari levenloos bij zijn woning in Buinen aangetroffen.

De echtgenote en de zoon worden door het OM niet langer als verdachte gezien. Het OM heeft hen hierover inmiddels geïnformeerd. In het onderzoek werden de echtgenote en zoon in februari aangehouden voor verhoor. Zij werden verdacht van eventuele betrokkenheid bij de dood van dhr. Frikken. Op basis van de resultaten van het strafrechtelijk onderzoek (verhoren en het NFI onderzoek) is niet gebleken dat zij op de een of andere manier betrokken waren bij zijn dood.

Het onderzoek naar de dood van dhr. Frikken is voor het OM afgerond, mits de zaak opnieuw bezien indien zich nieuwe ontwikkelingen zouden voordoen.
Provincie:
Tag(s):