donderdag, 19. april 2007 - 16:57

Oud-gedienden op 1e editie van Pinkpop Classic

Landgraaf

Naast het Pinkpopfestival dat traditioneel in het Pinksterweekeinde plaatsvindt, kom t de organisatie dit jaar ook met een Classic editie. Dit heeft de Pinkpoporganisatie vandaag bekend gemaakt.

De gemeente Landgraaf bestaat dit jaar 25 jaar en de komende Pinksterdagen zal voor de 20ste keer Pinkpop in Landgraaf plaatsvinden. Dit was mede aanleiding voor de organisatie om Pinkpop Classic dit jaar in Landgraaf te organiseren.

PINKPOP CLASSIC staat gepland op zaterdag 11 augustus 2007 op hetzelfde festivalterrein als Pinkpop en beter bekend als evenemententerrein Megaland. De eerste namen die al waren uitgelekt zijn Status Quo, Marillion, Willy DeVille & Band, Steve Harley & Cockney Rebel, Raymond van het Groenewoud & Band, Wishbone Ash en de Janse Bagge Bend.

De bedoeling is echt alleen maar groepen te contracteren die een nagenoeg volwaardige herinnering kunnen oproepen uit het verleden maar ook vandaag de dag nog actueel genoeg zijn. Mocht deze eerste aflevering van Pinkpop Classic een succes worden dan is er weer een nieuwe traditie geboren voor de komende jaren. De voorverkoop start zaterdag 25 mei a.s.
Provincie:
Tag(s):