vrijdag, 23. maart 2007 - 14:44

Veldrit Huppel - Henxel - Ratum

Komend weekend wordt er in de buurtschap Henxel de 3e Veldrit Huppel - Henxel - Ratum gehouden. Ruim 35 deelnemers zullen met hun aanspanningen de route rijden en onderweg hindernisparcoursen afleggen.Er zijn 5 marathonhindernissen en een vaardigheidsparcours, waarbij het de bedoeling is dat de rijders de balletjes op de kegels laten liggen.

De eerste aanspanning zal vertrekken tegen ca. 9:30 uur; de laatste aanspanning tegen ca. 13:00 uur. De route voor de paarden duurt ca. 80 minuten. De prijsuitreiking voor de deelnemers is zondagavond om 20:00 uur bij zalencentrum De Knuver aan de Vredenseweg te Winterswijk-Huppel. Op zaterdag 24 maart kunnen de deelnemers het parcours vanaf 14:00 uur verkennen.

De Veldrit Huppel - Henxel - Ratum (HHR) is de eerste in een rij van 5 grote en kleine menwedstrijden in en rond Winterswijk. (De andere plaatselijke wedstrijden voor dit jaar zijn: Marathon Kotten, Marathon Woold, Marathon Meddo, Minimarathon Kotten en de grote landelijke wedstrijd onder auspicien van de KNHS op 21 & 22 april in het Rommelgebergte.) De rit wordt georganiseerd door de Vrienden van het aangespannen rijden Huppel - Henxel - Ratum.

De route is voor toeschouwers makkelijk te bekijken en is een leuke afstand om te fietsen. De route is verkrijgbaar bij het secretariaat aan de Henxelseweg.
Provincie:
Tag(s):