vrijdag, 2. maart 2007 - 14:55

Vuilnismannen in de bloemen

Zuidhorn

Vrijdag 2 maart heeft burgemeester E. Fennema van de gemeente Zuidhorn de vuilnismannen Dieter Böhme (60) uit Hoogkerk, Jeroen Koster (36) en Mark van der Eide (25), beiden uit Groningen in de bloemen gezet. De heren redden vorige week dinsdag de toen bijna éénjarige tweeling Eline en Ruth Drijver van de verdrinkingsdood.

et college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidhorn heeft in overleg met de ouders hen eerst even de tijd geven om bij te komen van de enerverende gebeurtenis. Vrijdag was dan toch het moment daar om samen met de ouders stil te staan bij de reddingsactie.

De heren kregen, op verzoek van de ouders in besloten kring, een mooie bos bloemen en cadeaubonnen uit handen van de burgemeester. Hulde aan ‘onze’ vuilnismannen.

De burgemeester sprak een dankwoord uit voor de redders, de buren en de hulpverleners. Hij zei trots te zijn op de inspanningen die zijn verleend door deze mensen. Dat bewijst volgens hem nog eens dat er in onze samenleving aandacht voor elkaar is als het er op aan komt.
Provincie:
Tag(s):