woensdag, 25. april 2007 - 8:11

Water… Daar zit muziek in!

Arnhem

Tijdens de meivakantie (28 april t/m 6 mei 2007) kunnen kinderen watermuziek maken in het Nederlands Watermuseum. In de meivakantie organiseert het Nederlands Watermuseum workshops watermuziek.Met speciale waterinstrumenten, zoals waterfluitjes een watercylofoon of een regenbuis, leren kinderen hoe ze samen muziek kunnen maken. Na enige oefening geven kinderen een bijzonder mini-waterconcert voor ouders en andere belangstellenden.

De activiteit vindt dagelijks plaats tussen 10.30 uur en 16.00 uur. Het is een workshop die telkens 30 minuten duurt. Per dag worden er 6 workshops gegeven.

Opgeven kan bij de balie van het watermuseum. Geef je bij binnenkomst direct op, want vol is vol. De activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Met een geldig toegangsbewijs kun je aan de activiteit mee doen.

Het Nederlands Watermuseum is een uniek doe-museum over alle aspecten van zoet water in het dagelijkse leven. Een bezoek is voor jong en oud een leuke en leerzame ervaring.

Het Nederlands Watermuseum is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties is het museum ook op maandag geopend.

Meer informatie over het museum en een uitgebreide routebeschrijving is te vinden op .
Provincie:
Tag(s):