zondag, 18. mei 2008 - 23:43

Agressief, in slaap, gearresteerd en weer agressief

Dordrecht

Een 26-jarige man uit Dordrecht is zondagochtend aangehouden in een woning aan de van Heemskerckstraat in zijn woonplaats. Rond zeven uur morrelde man aan de voordeur van een woning aldaar en maakte de bewoners wakker.

Toen de 61-jarige bewoner opendeed, drong de voor hem volstrekt onbekende man zich binnen. Hij sloeg de bewoner met zijn vuisten in het gezicht en met een paraplu tegen zijn armen. Ook duwde hij de bewoner waardoor deze ten val kwam. De echtgenote van het slachtoffer wist het huis te ontvluchten en hulp te zoeken. De agressieveling ging vervolgens de woonkamer in en viel op een bank direct in slaap.

Agenten kwamen ter plaatse en boeiden de man direct. Hierdoor werd de man wakker en verviel weer in zijn oude rol. Gedurende de rit naar het politiebureau en op het bureau zelf werden de agenten voortdurend uitgescholden en bedreigd. Hij moest voortdurend in bedwang worden gehouden. Toch wist hij een van de agenten vol in het zicht te spugen. Van het spugen, beledigen en bedreigen doen de agenten aangifte. Waarom of waardoor de man zo agressief was en het huis binnendrong, is niet bekend. De verdachte wordt verhoord.
Provincie:
Tag(s):