zondag, 21. september 2008 - 21:47

Beste buschauffeur van het land komt uit Roermond

Utrecht

Buschauffeur Theo Thijssen uit Roermond is afgelopen vrijdag in Utrecht gehuldigd als Mr. Bus 2008. Hij is hiermee de beste buschauffeur van Nederland. De actie is een onderdeel van de Week van de Vooruitgang, die hiermee het openbaar vervoer promoot. De titel Mrs. Bus ging naar een chauffeuse uit Purmerend.

Theo Thijssen werd door o.a. zijn werkgever Veolia genomineerd voor de titel. “Theo is altijd goed geluimd, heeft humor en zet zijn capaciteiten volledig in voor Veolia en dus ook voor de klanten,� aldus zijn vestigingsmanager. De jury heeft ook mee laten wegen dat Theo actief de bus gepromoot heeft. Zo heeft hij onlangs de busmaatschappij in het zonnetje gezet in een televisieprogramma en heeft hij een hele peuterklas enthousiast gemaakt voor het vak.

De Week van de Vooruitgang is een campagne voor duurzame mobiliteit. Door heel Nederland worden van 14 tot en met 22 september tal van activiteiten georganiseerd om wandelen, fietsen, openbaar vervoer en kritisch autogebruik te promoten.
Provincie:
Tag(s):