woensdag, 13. augustus 2008 - 15:34

Enkellaarsjes van schapenvacht voor trendy man

Amsterdam

De collectie van UGG Australia is komend seizoen zeer compleet. Van footwear, outerwear, handbags tot accessoires, alles gemaakt van comfortable sheepskin. Ieder item uit de nieuwe collectie is stylish, fashionable en cold weather proof. Spannende kleuren, prints, opvallende designs en high fashion boots zijn kenmerkend voor UGG Australia Fall/Winter 2008.

De Classic lijn is dit seizoen uitgebreid met nieuwe kleuren zoals Silver en Soft gold. Met deze eye catchers trek je zeker de aandacht! De Antoinette ballerina is voorzien van een zachte sheepskin binnenkant. Draag je liever high heels? Dan kun je je boswandeling doen op de Seline met supercomfortabele sleehak. UGG Australia slofjes voor in huis zijn naast heerlijk warm ook elegant.

Mannen zien we dit seizoen graag met enkellaarzen. De Rockville heeft een stoere gesp en is net als alle andere heren modellen voorzien van een zachte sheepskin binnenzijde. De meer klassieke man gaat voor de Byron met de flexibele zool. Voor de outdoor liefhebber is er de Butte boot. Ruig van buiten en zacht van binnen.

Naast de schoenencollectie, is dit seizoen de outerwear en accessoires collectie ook verder uitgebreid. Super tassen met rijke details en ook de lammy coat collectie is een regelrechte hit: stijlvol, hoge kwaliteit, super warm en een uitstekende draag comfort. Met een ultra lange gebreide sjaal, oversized sheepskin tas en een fashionable cap is het perfecte winterplaatje meer dan compleet.
Categorie:
Tag(s):