donderdag, 17. januari 2008 - 11:46

Kor Timmenga uit Wildervank vermist

Wildervank

De politie doet onderzoek naar de vermissing van de 31-jarige Kornelis Timmenga (roepnaam Kor) uit Wildervank. Hij verliet zaterdagavond 12 januari rond 20.00 uur een woning aan de Unikenkade in Stadskanaal na een familiebezoek, om met zijn fiets naar zijn huis aan de Prinsenhof in Wildervank te gaan. Sindsdien is niets van hem vernomen.

Politie en familie vrezen een ongeluk en verzoeken mensen zich te melden die mogelijk informatie hebben over de vermissing.

De heer Timmenga is een blanke man van 31 jaar en heeft een verstandelijke achterstand. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft donkerblond haar. Kor Timmenga heeft een opvallende, rossige snor die doorloopt tot de kin. Ook heeft hij lange bakkebaarden. Hij droeg op de avond van zijn vermissing een spijkerbroek, een donkerblauwe parka en bruin/gele hoge suède schoenen met grove zool.

De politie onderzoekt de vermissing van de man en vraagt mensen die informatie hebben over haar verblijfplaats of hem ergens gezien hebben, contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)
Provincie:
Tag(s):