maandag, 17. november 2008 - 9:49

Porsche Design Driver's Selection-catalogus

Leusden

Porsche heeft een fabriek in Finland en mede daardoor zijn de connecties met de Kerstman buitengewoon goed. Sterker nog: speciaal voor de naderende feestdagen heeft de Kerstman in samenwerking met Porsche Design een speciale Driver's Selection-catalogus uitgebracht. Daarin is voor iedereen een bijzonder geschenk voor onder de boom te vinden.

In de kerstcatalogus van Porsche Design Driver's Selection is een speciale afdeling voor kleine coureurs opgenomen. Het aanbod begint bij een kleurboek, maar het omvat ook fraaie schaalmodellen, een exclusieve loopfiets met Carrera S-velgen, racebanen en een alumnium slee. Voor alle artikelen geldt dat ze zijn gefabriceerd volgens de hoge maatstaven van Porsche - duurzaamheid staat dus voorop.

De Driver's Collection van Porsche Design voor dames is sterk uitgebreid. Speciaal voor haar is er een uitgebreide kledinglijn met diverse ‘basics’, maar speciaal voor het (feest)seizoen is er nu ook een bijzonder exclusieve Sweatsuit, die is afgewerkt met Swarovski-kristallen. Het juweliershorloge, de armband en halsketting, die alle ook zijn afgewerkt met Swarovski-kristallen, sluiten daar in stijl op aan. Bovendien is tijdelijk een zeer exclusieve, eveneens met Swarovski-kristallen versierde damestas beschikbaar - deze wordt in een oplage van in totaal 300 stuks geproduceerd.

Ook de mannen komen ruimschoots aan bod in de speciale kerstcatalogus. Er is een uitgebreide collectie horloges beschikbaar waaronder de 911 GT2 Classic Chronograaf, die in gelimiteerde oplage wordt geproduceerd. Bovendien is er keus uit diverse fraaie kalenders. In de categorie hebbedingetjes is er een speciale vermelding voor iets wat in eerste instantie een de contactsleutel van een Porsche 911 lijkt te zijn, maar in tweede instantie een krachtige (2 GB) USB blijkt. De Kerstman mag dan oud zijn, hij gaat wel met zijn tijd mee en is zijn gevoel voor humor zeker nog niet verloren.
Categorie:
Tag(s):