dinsdag, 25. november 2008 - 14:46

Sinterklaas en Zwarte Piet in Bibliotheek Almere

Almere

Dit weekend staan de vestigingen van Bibliotheek Almere volop in het teken van Sinterklaas. Op zaterdag 29 november zal de Pietenkaravaan langs alle drie de vestigingen trekken. Op zondag 30 november is er een groot Sinterklaasfeest (met hoog bezoek) in Bibliotheek Almere Stad.

Pietenkaravaan.
Op zaterdag 29 november worden alle drie de filialen bezocht door de Voorleespieten die, aan de hand van het boek ‘Sinterklaas’ van Charlotte Dematons, laten zien hoe het leven van een Zwarte Piet eruit ziet. Uiteraard mogen alle kinderen meedoen!

Het Pietenverhaal speelt zich af op zaterdag 29 november:van 11.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Almere Haven, van 13.00 – 14.00 uur in Bibliotheek Almere Buiten en van 15.00 – 16.00 uur in Bibliotheek Almere Stad.

Het programma duurt een uur en is bestemd voor Zwarte Pietjes van
4 t/m 7 jaar. Kaartjes à € 2,- zijn tot en met vrijdag 28 november verkrijgbaar bij de klantenservicebalies in alle drie de bibliotheekvestigingen. Wees er snel bij, want er is beperkt plaats en
VOL = VOL !

Sinterklaasfeest
Op zondag 30 november vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur is het Sinterklaasfeest in Bibliotheek Almere Stad! Met een complete pietenband en diverse acrobaatpieten. Uiteraard komt Sinterklaas zelf ook nog langs om de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd te verzorgen en om met kinderen op de foto te gaan.
Provincie:
Tag(s):