vrijdag, 14. maart 2008 - 15:24

Spectaculair Beweeg- en Doefestival

Op 2e paasdag, 24 maart, vindt op landgoed Stania State in Oentsjerk een bijzonder festival plaats: het Beweeg- en doefestival. Er zijn leuke, gezellige, spannende en sportieve activiteiten voor het hele gezin, jong en oud. De organisatoren van dit festival zijn De Friesland Zorgverzekeraar en Staatsbosbeheer

Op het Beweeg- en doefestival zijn ruim 30 organisaties, die bij het thema natuur en gezondheid passen, present. Voor bezoekers is er van alles te doen en te beleven zoals clinics Nordic Walking, clinics GPS wandelen, schaatsen op een Glice ijsbaan, een klimwand, workshops Djembé en Didgeridoo, jeugdtheater Eya Popeya, natuur beleven o.a. met blote voetenpad, met de wind meefietsen, broodjes bakken en nestkastjes timmeren. Ook is bij verschillende stands informatie over gezondheid, natuur, bewegen en gezonde voeding te verkrijgen.

Daarnaast zal Go Exchange op deze dag een uniek sportprogramma introduceren om uw beweging en sportactiviteiten te registreren en te vergelijken. Dit programma is gefinancierd vanuit het innovatiefonds van De Friesland.
Provincie:
Tag(s):