vrijdag, 11. juli 2008 - 10:29

Studenten in Rotterdam doen hét 't vaakst

Amsterdam

Uit het onderzoek van Kamerlink.nl blijkt dat studenten in Rotterdam het vaakst seks hebben. De Rotterdamse studenten doen het gemiddeld 162 keer per jaar. Vooral uitwonende studentes in Rotterdam weten van wanten. Deze studentes seksen met een sekspartner gemiddeld 190 keer per jaar.

In welke stad doen studenten of studentes het dan nauwelijks? Volgens het onderzoek is Den Haag de meest frigide stad voor mannelijke studenten. Voor studentes is dat Leeuwarden. In Den Haag verrichten mannelijke studenten de daad gemiddeld 75 keer per jaar. In Leeuwarden doen studentes het gemiddeld 79 keer per jaar.

Er zijn natuurlijk ook studenten die de eerste keer nog moeten meemaken. In Enschede wonen de meeste maagden. Van de studenten die aangeven maagd te zijn, is ruim 30% in Enschede woonachtig. In Tilburg wonen de minste maagden. Van de studenten die aangeven maagd te zijn, woont 8% in Tilburg.

Studenten die in een studentenflat, origineel studentenhuis (inclusief bierkratten en spinnenwebben) of studio wonen, doen het gemiddeld minder dan 133 keer per jaar.

Verder is 80% van de studenten die meer dan 20 sekspartners heeft gehad uitwonend. Over het algemeen hebben uitwonende studenten gemiddeld 123 keer per jaar seks met een sekspartner.

Daarnaast is er ook een verschil in seksfrequentie tussen uitwonende mannelijke studenten en uitwonende studentes. Uitwonende studenten seksen gemiddeld 117 keer per jaar met een sekspartner en uitwonende studentes gemiddeld maar 93 keer.
Categorie:
Tag(s):