zaterdag, 22. maart 2008 - 20:54

Vrouw trekt haar uit hoofd schoonzus

Putte

In de nacht van vrijdag op zaterdag, is een 34-jarige vrouw aangehouden terzake huiselijk geweld. Er werd aangifte gedaan door een 45-jarige vrouw uit Capellen. Ze verklaarde door de vrouw van haar broer te zijn mishandeld. De verdachte had onder meer bij haar twee grote plukken haar uit haar hoofd getrokken, hetgeen erg pijnlijk was.

Het slachtoffer verklaarde dat zij vrijdagavond door haar broer gebeld was omdat hij ernstige relatieproblemen had, hij vroeg haar om langs te komen. Daar gearriveerd werd zij direct door haar schoonzus aangevlogen. Ze pakte met haar rechterhand haar bij haar hoofd vast. Het slachtoffer heeft lange haren tot over haar schouder.

Ze voelde dat de vrouw met een enorme kracht aan haar haar rukte. Hierbij trok haar schoonzus een hand vol haar met wortel en al uit haar hoofd. Ze schreeuwde daarbij allerlei verwensingen. Hierop trok de agressieve vrouw nog een pluk haar van het hoofd van de 45-jarige aangeefster, Ze slaagde erin zich los te maken en verliet daarop de woning. De politie heeft de verdachte aangehouden. Zij gaf de mishandeling toe, ze was onder invloed van wodka.
Provincie:
Tag(s):