dinsdag, 30. september 2008 - 20:37

Woonbeurs Amsterdam officieel geopend!

Amsterdam

Met een spectaculaire lasershow is de Woonbeurs Amsterdam dinsdagavond voor de zestiende keer van start gegaan. De stemming op de effectenbeurs ten spijt tijdens de officiële opening van de Woonbeurs Amsterdam is de stemming meer dan positief te noemen. De drukbezochte preview voor genodigden leverde vele enthousiaste reacties op. Een veel gehoorde mening was dat de beurs mooier is dan ooit! En tijdens de feestelijke opening werd de Woonbeurs Pin 2008 uitgereikt aan ontwerper Jurgen Bey als eerbetoon aan zijn gehele oeuvre.

De zestiende editie van de Woonbeurs Amsterdam vindt van dinsdag 30 september tot en met zondag 5oktober plaats in de Amsterdam RAI en alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd.In vier hallen is het nieuwste aanbod voor binnen én buiten te zien en veeldeelnemers hebben hun primeurs speciaal voor de Woonbeurs bewaard. Zo komt Roomservice met een peepshow waarin de bezoeker zichzelf kan terug zien in een aantal opvallende woonstijlen. Flos presenteert hun collectie designverlichting op museale wijze met o.a. de Skygarden van Marcel Wanders en Boretti, bekend van de fornuizen, brengt een eigen keukenlijn.

Pin Winnaar JurgenBey laat zien waarom hij met recht Winnaar van de Woonbeurs Pin mag worden genoemd met een presentatie van zijn werk en er is nog veel meer bijzonder ontwerp te zien van Nederlandse bodem. De bezoeker wordt dit jaar in de watten gelegd met veel persoonlijke aandacht en advies. Vele vooraanstaande merken hebben topspecialisten meegenomen die hun expertise delen met het beurspubliek en de allerlaatste modellen worden getoond. Hiermee is de bezoeker volledig op de hoogte van de laatste trends en noviteiten.

Uniek; de Woonbeurs Amsterdam is het evenement van de woon- én buitenbladen en met hun trendhuizen brengen zij een levendige 3D vertaling van hun bladen. Een aantal gerenommeerde Nederlandse ontwerpers leverden een belangrijke bijdrage aan de totale presentatie. Zo komt Eigen Huis & Interieur met een mobiel huis van Paul Linse en Erik Kuster laat More Than Classic tot leven komen. Voor de eerste keer slaan buitenbladen Home and Garden, Seasons en Tuin& Co de handen ineen en realiseren Het Buitenhuis waar terras- en tuinadvies centraal staat.
Categorie:
Tag(s):