zondag, 25. oktober 2009 - 11:27

15-jarige overvaller snel aangehouden

Tilburg

Vrijdagavond rond 19.25 uur heeft de politie in de Ruiterstraat een 15-jarige verdachte uit Tilburg aangehouden nadat hij een kwartier eerder een supermarkt aan het Transvaalplein had overvallen. De jongeman bedreigde de medewerker met een mes en nam de kassalade mee.

Vrijdagavond rond 19.25 uur heeft de politie in de Ruiterstraat een 15-jarige verdachte uit Tilburg aangehouden nadat hij een kwartier eerder een supermarkt aan het Transvaalplein had overvallen. De jongeman bedreigde de medewerker met een mes en nam de kassalade mee. Nadat de meldkamer het signalement had doorgekregen gingen verschillende politie eenheden in de buurt op zoek naar de dader. Hierdoor kon de verdachte, in het bezit van het mes en de kassalade, al snel worden aangehouden.

De politie zet zich tijdens de donkere dagen extra in om woninginbraken en overvallen te voorkómen en de pakkans van daders te vergroten. Zo worden vrijwel dagelijks roadblock controles ingesteld. Vorige week werd in Tilburg ook al een verdachte aangehouden kort na een overval.
Provincie:
Tag(s):