vrijdag, 6. februari 2009 - 10:04

‘Koninklijk Apeldoorn’ centraal thema Koninginnedag 2009

Apeldoorn

‘Koninklijk Apeldoorn’ is het centrale thema voor de viering van Koninginnedag 2009. Een bijzondere Koninginnedag omdat Hare Majesteit de Koningin eind vorig jaar heeft besloten om Koninginnedag 2009 mee te vieren met de bevolking van Apeldoorn.

Het thema ‘Koninklijk Apeldoorn’ is verwerkt in een beeldmerk dat afgelopen woensdag 04 februari door de stuurgroep Koninginnedag 2009 is gepresenteerd. Met het beeldmerk wil de stuurgroep uitstralen dat Apeldoorn blij en trots is dat zij deze mooie en speciale dag mag organiseren én vooral dat het een feest voor iedereen is. Iedere inwoner of bezoeker mag zich deze dag een beetje koninklijk voelen! De stuurgroep wil daarnaast met het beeldmerk de sterke band tussen de inwoners van Apeldoorn accentueren.

Voor Koninginnedag is een speciale website gelanceerd. Deze website www.apeldoorn.nl/koninginnedag is vanaf vandaag te bezoeken en bevat een keur aan informatie. Zo wordt ingegaan op de relatie tussen Apeldoorn en het Koninklijk Huis en de organisatie van Koninginnedag 2009. Ook houden de leden van de stuurgroep bij toerbeurt een weblog bij. De site biedt ook de mogelijkheid om te reageren.
Provincie:
Tag(s):