maandag, 2. maart 2009 - 19:38

ASV Dronten tekent als eerste convenant met FC Omniworld

Almere

Voetbalclub FC Omniworld wil nadrukkelijker samenwerken met andere voetbalclubs in Flevoland.

ASV Dronten is de eerste club waar een samenwerkingsverband mee wordt aangegaan. Vrijdag 27 februari tekende ASV Dronten het samenwerkingsconvenant.

De intentie van de overeenkomst is om op technisch, medisch en organisatorisch vlak samen te werken met de amateurverenigingen. Timmer: “In Flevoland loopt veel talent rond. Door de samenwerking hopen wij een nog beter inzicht te krijgen in de talenten en daardoor voor Flevoland en FC Omniworld te behouden�

Door de samenwerking wil FC Omniworld zich nog meer profileren in de provincie Flevoland en de naamsbekendheid vergroten. Tevens bezit FC Omniworld de kennis en ervaring die nuttig kan zijn voor alle amateurverenigingen.

Meine Breemhaar voorzitter van eersteklasser ASV Dronten, met meer dan 1000 leden ondertekent het eerste convenant. Breemhaar:“ASV Dronten is een ambitieuze vereniging die met deze samenwerking verwacht haar jeugdleden een betere opleiding te kunnen geven.

Ook is het belangrijk voor de vereniging om te leren van de professionele aanpak van FC Omniworld op medisch, technisch en commercieel gebied. De vereniging ASV Dronten hoopt een schakel te zijn naar een bredere achterban in Flevoland voor deze toekomstige eredivisie club.

FC Omniworld zoekt de samenwerking vooral ook om zich nadrukkelijker te profileren als Flevolandse profclub. Timmer: “Juist omdat we als enige vereniging in Flevoland profvoetbal spelen, is het onze plicht om hier een leidende rol in te vervullen.
Provincie:
Tag(s):