woensdag, 18. februari 2009 - 22:58

Beroving in Hoogeveen mislukt

Hoogeveen

Een nog onbekende man heeft geprobeerd een automobilist uit Dedemsvaart uit zijn auto te trekken en de auto mee te nemen. Maandagavond omstreeks 22.00 uur stond de man uit Dedemsvaart in zijn rode Opel voor de stoplichten op de Zuidwoldigerweg.

Op dat moment trok de onbekende verdachte de deur van de auto open en greep de bestuurder en probeerde hem uit de auto te trekken. Dat lukte niet omdat de bestuurder in de gordel zat. Uiteindelijk deed de bestuurder de gordel af en liet zich uit de auto glijden. Daarbij lukte het hem om de onbekende man een klap te geven waardoor deze kwam te vallen. Daarna kon hij weer in de auto stappen wegrijden, terwijl de verdachte nog naast de auto lag.

Mensen die op maandagavond rond 22.00 uur aan de Zuidwoldigerweg iets hebben gezien in verband met deze gebeurtenis, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie in Hoogeveen, telefoon 0900 8844. Dit geldt met name voor een automobilist die achter de bewuste auto reed. Toen het slachtoffer een eind verder stopte, stopte deze man ook en heeft met hem gesproken. Deze automobilist zei dat hij onderweg was naar Utrecht.
Provincie:
Tag(s):