zondag, 14. juni 2009 - 20:36

Chauffeur rijdt met discobus naar politiebureau

Roermond

Zaterdag 14 juni omstreeks 4 uur ontving de politie een melding van een buschauffeur die een zogenaamde discobus bestuurde vanaf Gemert naar Roermond. In die bus zou de sfeer zeer grimmig zijn en vond de chauffeur het niet langer verantwoordelijk om verder te rijden.

Uiteindelijk is er besloten de bus de binnenplaats van het politiebureau Roermond op te rijden waarna alle inzittenden gefouilleerd werden. Er werden geen aanhoudingen verricht. Nadat de rust in de bus weer teruggekeerd was kon de chauffeur zijn route vervolgen in de richting van het Stationsplein onder begeleiding van de politie.

In Venray had de politie de handen vol aan een 18-jarige vrouw die uit een discotheek was gezet. De vrouw werd zondagochtend omstreeks 03.30 uur door de beveiliging van de discotheek aan de De Voorde verwijderd. Buiten de discotheek probeerde ze weer de discotheek binnen te dringen en gedroeg ze zich naar beveiligingsmedewerkers en omstanders zeer hinderlijk. Nadat ze enkele malen gewaarschuwd werd en hier niet op reageerde werd ze aangehouden. Bij haar aanhouding verzette zij zich. Zij sloeg en spuugde een politieagente in haar gezicht en schopte haar. Op het politiebureau beet zij deze agent ook nog in haar arm. De politieagente zal aangifte doen tegen de 18-jarige vrouw.
Provincie:
Tag(s):