vrijdag, 14. augustus 2009 - 22:42

Dode vrouw en kind in woning Dorst waarschijnlijk gezinsdrama

Dorst

De politie heeft vrijdagavond, zoals eerder gemeld, in een woning aan de Wethouder van Dijklaan in Dorst de stoffelijke overschotten aangetroffen van een vrouw en haar zoontje. De lichamen werden aangetroffen na een tip van een goede bekende van de vrouw.

Vrijdagavond en in de nacht van vrijdag op zaterdag is in de woning een uitvoerig onderzoek ingesteld. Politie en Openbaar Ministerie trekken hieruit de conclusie dat het hier kennelijk om een tragisch gezinsdrama gaat.

De aangetroffen sporen duiden erop dat de 39-jarige bewoonster zichzelf zaterdag zal de identiteit van de slachtoffers formeel vastgesteld worden.

Agenten hebben vrijdagavond een ruitje geforceerd en zijn de woning binnen gegaan. Daar troffen ze de stoffelijke overschotten aan van een vrouw en de peuter. Hierop is de technische recherche ter plaatse gekomen. Onder leiding van de rechter-commissaris en de Officier van Justitie is er door de technische recherche een onderzoek in de woning ingesteld. De brandweer zorgde voor ondersteuning onder meer middels het verlichten van de woning en omgeving.
Provincie:
Tag(s):