zondag, 21. juni 2009 - 14:35

Eerste training Feyenoord drukbezocht

(Elfvoetbal) Zoals vanouds zijn de supporters van Feyenoord weer in groten getale afgereisd naar Rotterdam om zondag de eerste training van hun favoriete club bij te wonen. Voor de gelegenheid waren tribunes langs het trainingsveld gezet, zodat alle supporters een goed uitzicht hadden op wat er op het veld gebeurde.

De trouwe fans konden één nieuw gezicht aanschouwen. De Spaanse aanwinst Dani Fernandez trainde voor het eerst mee. De back kwam samen met nieuwe trainer Mario Been over van NEC. Goed nieuws was er van Ron Vlaar en Jonathan de Guzman. Het duo miste vorig jaar bijna het hele seizoen door slepende blessures, maar stonden zondag weer op het veld. Voorals nog trainen De Guzman en Vlaar nog apart, maar voor beiden geldt dat ze op korte termijn weer volledig hopen mee te kunnen trainen.

Giovanni van Bronckhorst, Karim el Ahmadi, Leroy Fer, Georginio Wijnaldum, Kelvin Leerdam, Luis Pedro, Jon Dahl Tomasson en Diego Biseswar sluiten pas later aan bij de groep. Ze hadden vanwege interlandverplichtingen bij vertegenwoordigende elftal nog even vrijaf.
Categorie:
Tag(s):