maandag, 21. september 2009 - 19:47

Fietsster geschept en gewond

Wageningen

Bij een verkeersongeval op de kruising van de Ritzema Bosweg en de Arboretumlaan in Wageningen is maandagmiddag 21 september een 20-jarige vrouw uit het Limburgse Heythuysen gewond geraakt. De vrouw werd, rijdend op haar fiets, geschept door een automobilist, een 36-jarige vrouw uit Veenendaal.

Het ongeval gebeurde even voor half twee, toen het slachtoffer over de parallelweg naast de Ritzema Bosweg richting centrum van Wageningen reed. Ter hoogte van de Arboretumlaan sloeg ze af kennelijk om de rijbaan over te steken. Daarbij zag ze kennelijk de automobiliste over het hoofd, die haar over de Ritzema Bosweg tegemoet reed. Als gevolg van de aanrijding liep de Limburgse vermoedelijk letsel op aan haar hoofd en borst. Ze is voor controle overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

Bij het ongeval werd ook de traumahelikopter ingezet. Gedurende de afhandeling van het ongeval sloot de politie de Ritzema Bosweg enige tijd af. De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de precieze toedracht.
Provincie:
Tag(s):