woensdag, 27. mei 2009 - 16:03

Identiteit slachtoffers Zwijndrecht en Bavel vastgesteld

zwijndrecht

De identiteit van de vier personen die om het leven zijn gekomen in een woning aan de Boshuizen op 25 mei j.l. zijn inmiddels allemaal definitief vastgesteld. Het gaat om een 46-jarige vrouw, een 16-jarige jongen, een 17-jarig meisje en een 46-jarige man, allen uit Zwijndrecht.

De vrouw was de moeder van de twee kinderen. Het drietal woonde op het adres aan de Boshuizen. De vierde persoon die overleed in de woning was de 46-jarige ex-echtgenoot van de vrouw. Hij woonde niet op het adres aan de Boshuizen.

De vier stoffelijke overschotten zijn inmiddels vrijgegeven aan de nabestaanden.

De identiteit van de overleden vrouw uit Bavel is eveneens vastgesteld. Het gaat om een 43-jarige vrouw uit die woonplaats. Zij was de bewoonster van het huis aan de Lange Bunder, waar haar levenloze lichaam op maandagmorgen 25 mei j.l. aangetroffen werd door de politie.

Uit politieonderzoek is gebleken dat dit slachtoffer de (ex)vriendin was van de 46-jarige man uit Zwijndrecht. Hij, zijn twee kinderen en zijn ex-vrouw werden diezelfde maandagochtend levenloos aangetroffen in een woning aan de Boshuizen in Zwijndrecht. De politie zet het onderzoek voort.
Provincie:
Tag(s):