vrijdag, 27. maart 2009 - 22:52

KNVB mag tickets blokkeren

Amsterdam

De voorzieningenrechter in Utrecht heeft vrijdagavond de KNVB in het gelijk gesteld. Ze mogen tickets, die niet via de officiële weg gekocht zijn, blokkeren. Het kort geding was aangespannen door twee bedrijven die tickets verkochten. De KNVB wil op deze manier de zwarte handel in kaartjes stoppen.

Supporters die hun tickets dus niet via de officiele weg kochten kunnen zaterdag het stadion niet in. Inmiddels zijn ruim 800 tickets voor de aanstaande wedstrijd tegen Schotland door de KNVB geblokkeerd. Dit zijn onder andere kaarten die doorverkocht zijn door M&M events, 4ALLtickets, PePeTickets, Budgetticket, Onlineticketshop, marktplaats.nl en Ticket Unlimited, zo maakt de KNVB op haar website bekend.

Om te voorkomen dat supporters met een geblokkeerd ticket onnodig naar Amsterdam komen, heeft de KNVB op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart een speciaal telefoonnummer beschikbaar. Supporters met kaarten voor Nederland - Schotland kunnen via 0900 - 8075 (20 cpm) hun vak-, rij- en stoelgegevens doorgeven, waarna direct duidelijk wordt of een ticket is geblokkeerd. Het telefoonnummer is op deze twee dagen van 09.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar.
Categorie:
Tag(s):