zondag, 6. september 2009 - 10:02

Levensliederen en hardrock in Emmer binnenstad

In het centrum van Emmen traden zaterdag meer dan 40 bands, muzikanten, solisten en artiesten op tijdens het jaarlijkse "Gooi maar in mijn pet festival".

Het was voor de negende keer dat het "Gooi maar in mijn pet festival" plaats vond en zorgde weer voor veel sfeer en gezelligheid in het centrum van de Vlinderstad. Het is voor de winkeliers altijd afwachten welke muzkant ze voor hun deur krijgen. Dat kan werkelijk van alles zijn: een jongetje met snerpende viool, iemand die levensliederen zingt, een paar dames met dwarsfluiten, hardrock, een meisje met een saxofoon of een jongetje met een drumstel. Of gewoon iemand die een liedje zingt met begeleiding van een gitaar of een muzikale theateract.

Kwaliteitseisen worden er niet gesteld. Het publiek bepaalt wel of het muzikale resultaat lekker in het gehoor ligt of niet. Als het mooi is kunnen ze blijven kijken en eventueel wat in de gereedliggende pet gooien en als ze het niets vinden, houden ze hun oren maar even dicht of lopen ze gewoon door.
Provincie:
Tag(s):