vrijdag, 26. juni 2009 - 13:45

Man gewond na poging beroving

Groningen

Een 70-jarige man uit Groningen is donderdagmorgen gewond geraakt bij een vermoedelijke beroving op het Boterdiep in Groningen. Het slachtoffer fietste rond 04.30 uur vanaf een cafetaria aan de Grote Markt naar huis.
Ter hoogte van het benzinestation aan het Boterdiep in Groningen werd de fietser plotseling tegengehouden door een nog onbekende man.

De overvaller pakte de stadjer beet en stak hem met een scherp voorwerp in de buik. Daarna is de nog onbekende man er zonder buit vandoor gegaan. De 70-jarige wist op eigen kracht bij een ambulancepost te komen. De broeders hebben de man met een forse wond naar het ziekenhuis gebracht. Hij ligt nu op de afdeling medium care.

De politie weet nog niet wie de dader van dit ernstige feit is. Het is een onverzorgde man van midden twintig met donkerbruin haar en een licht getinte huidskleur. Hij heeft een mager postuur en droeg ten tijde van de overval rode bovenkleding en een blauwe spijkerbroek. Het rechercheteam verzoekt mensen die tussen 04.00 en 05.00 uur op het Boterdiep getuige zijn geweest van het voorval te bellen met de politie. Dat kan op 0900-8844 (lokaal tarief). Mensen kunnen ook bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000
Provincie:
Tag(s):