donderdag, 8. oktober 2009 - 11:44

Man op parkeerplaats beroofd en mishandeld

Naarden

Op een parkeerplaats langs de A1 bij Naarden is een Blaricummer beroofd van zijn geld.

Een buurtbewoonster hoorde woensdag 7 oktober rond 00.40 uur een geluid dat klonk als een schot. Zij waarschuwde de politie.

Korte tijd later meldde een 50-jarige inwoner van Blaricum zich bij het politiebureau in Huizen en vertelde te zijn beroofd. De man was uit zijn auto gestapt bij parkeerplaats Ronduit langs de A1, ter hoogte van Naarden richting Amersfoort.

Op de parkeerplaats werd hij gedwongen geld af te geven waarbij de dader een schot loste. De Blaricummer werd niet geraakt. Hij overhandigde een geldbedrag en de belager ging ervandoor in een donkere auto.

De Blaricummer werd ook mishandeld en op het politiebureau onderzocht door ambulancepersoneel. Na controle kon hij naar huis.

Het gaat om een blanke man, rond de 20 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang. Hij heeft een slank postuur, kort blond haar met een slag erin, een groot voorhoofd en kleine ogen. Die nacht droeg hij een beige jack en een blauwe spijkerbroek.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van dit voorval of personen die meer weten. Zij kunnen contact opnemen via het nummer 0900 8844 of anoniem melding doen bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):