woensdag, 20. mei 2009 - 13:26

Manager Jan en Yolanthe: 'Relatie is over'

Amsterdam

Enkele weken geleden probeerde Jan Smit de 3FM luisteraars van Giel Beelen op de mouw te spelden dan Yolanthe zwanger was. Later gaf de zanger toe dat dat alleen maar was om te kijken hoe lang het zou duren voor het op Internet stond.

Mediastunt of niet?
De afgelopen dagen leek de breuk tussen het glamourstel een zelfde mediastunt want Yolanthe heeft immers een rol in de nieuwe serie Voetbalvrouwen. Op Internet gonst het inmiddels van de geruchten.

Voetbalvrouwen
In het vervolg van Voetbalvrouwen speelt Yolanthe visagiste Kate die een relatie met een voetballer krijgt. 'Toevallig' doken er dinsdag camerabeelden op van de actrice zoenend met voetballer Wesley Sneijder.

Samen in villa
Daarna reed Yo wel de garage uit met de auto van Jan Smit. Dinsdag 19 mei was zij ook gewoon samen met Jan in hun Volendamse villa aanwezig terwijl er een horde fotografen voor de deur stond. Het stel verliet daarna ook gezamenlijk het huis.

Manager Jaap Buijs
Of de breuk nou echt is of niet, het is iets wat de gemoederen blijft bezighouden. Om toch duidelijkheid te krijgen sprak Blik op Nieuws woensdagavond met Jaap Buijs, de gezamenlijke manager van Jan en Yolanthe.

'Relatie tussen twee is over'
Hij bevestigde dat de relatie tussen beiden over is. Op de vraag of Jan Smit een nieuwe relatie heeft gaf Buijs als antwoord ‘Als Jan een nieuwe relatie heeft dan had ik dat wel geweten’.

Op de vraag of Yolanthe een nieuwe relatie heeft zei Buijs dat hem daarover niks bekend is. Tot besluit benadrukte Buijs dat het hier dus niet gaat om een mediastunt.
Categorie:
Tag(s):