dinsdag, 23. juni 2009 - 14:23

Medebewoner aangehouden na vondst dode man in woning

Enschede

In een woning in Enschede is maandagavond 22 juni het lichaam aangetroffen van een man die bleek te zijn overleden. De politie sluit een misdrijf niet uit en heeft een medebewoner van het slachtoffer in verband met mogelijke betrokkenheid aangehouden.

Maandagavond 22 juni werd omstreeks 21.15 uur gemeld dat er in een woning in Enschede een man was aangetroffen die mogelijk was overleden. Bij aankomst van politie en ambulancepersoneel bleek het slachtoffer, een 66-jarige bewoner, inderdaad te zijn overleden.

Omdat er verdachte omstandigheden zijn met betrekking tot dit aantreffen en het overlijden, is de politie een onderzoek gestart. In verband met dit onderzoek en mogelijke betrokkenheid bij het overlijden, is een 63-jarige medebewoner van het slachtoffer aangehouden en voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Dit verdere onderzoek zal duidelijkheid moeten geven over het hoe en mogelijk waarom van het overlijden van de 66-jarige. Op dit moment kunnen dan ook nog geen nadere mededelingen worden gedaan.
Provincie:
Tag(s):